Blog: Passie

Weblog

Els Verhage, wethouder gemeente Vlissingen, vertelt over de passie binnen haar gemeente.

Zwerfafval

"Op bezoek bij de mannen en vrouwen van Stadsbeheer viel mij op met hoeveel passie er gesproken wordt over Vlissingen. De inzet die deze mensen tonen voor onze gemeente is een voorbeeld voor ons. Het visitekaartje dat wij uit willen stralen, wordt onder andere door hen mogelijk gemaakt.
Als ik dan hoor dat ze ’s morgens vroeg (voordat winkels open zijn) het Bellamypark schoon wil hebben omdat er veel rommel ligt na een gezellig feest, dan kan ik daar alleen maar bewondering voor hebben. Niet alleen dat zij dit zien en doen, maar ook de manier waarop en hoe zij dit uitvoeren! Daar spreekt meer uit dan alleen een taak vervullen waarvoor je aangenomen bent."

Goed voorbeeld doet goed volgen

"Ook veel inwoners van onze gemeente zetten zich belangeloos in voor een schone en veilige leefomgeving. Zo wordt er zwerfafval opgeruimd, worden er groenstroken onderhouden en is er toezicht van bewoners in de wijk. Ook zij verdienen onze waardering. Goed voorbeeld doet goed volgen, als we ons allemaal met passie inzetten voor onze stad, dan moet het zeker goedkomen. Wij gaan ervoor!"     

Reactie toevoegen

U kunt hier een reactie plaatsen. Ongepaste reacties worden niet geplaatst. Uw reactie mag maximaal 2000 karakters tellen.

* verplichte velden

Uw reactie mag maximaal 2000 karakters lang zijn.

Reacties

Er zijn nu geen reacties gepubliceerd.