Nieuwsbrief Weerbaar Bestuur

Agressie, intimidatie en bedreiging tegen burgemeesters en andere politieke ambtsdragers: helaas is dit allang geen uitzondering meer. Het Netwerk Weerbaar Bestuur spant zich in voor een weerbaar bestuur en helpt politieke ambtsdragers hun werk veilig uit te voeren. Daarbij brengt het ook iedere maand een nieuwsbrief uit.

Logo Netwerk Weerbaar Bestuur
Beeld: ©Netwerk Weerbaar Bestuur

Met deze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van de activiteiten van het Netwerk en wordt u gewezen op ontwikkelingen op het gebied van weerbaarheid. Ontwikkelingen die voor u en voor uw organisatie van belang kunnen zijn. Ook krijgt u in de nieuwsbrief een overzicht van de incidenten die er in die maand met betrekking tot weerbaarheid in Nederland zijn geweest (Weerbaarheid in het nieuws).

Aanmelden

Abonneren op de nieuwsbrief is mogelijk door een e-mail te sturen aan politiekeambtsdragers@minbzk.nl of door het korte formulier in te vullen op de site van het Netwerk Weerbaar Bestuur.