Michiel Grauss start als burgemeester in Bodegraven-Reeuwijk

Drs. M.K.A. (Michiel) Grauss is op 16 januari gestart als de nieuwe burgemeester van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. Een kennismaking met de nieuwe burgemeester. 

“Bodegraven-Reeuwijk is één van de mooiste gemeentes met o.a. De Reeuwijkse plassen. Het is een groene, blauwe oase in de randstad. Elke reactie op mijn voordracht voor Bodegraven-Reeuwijk was: mooi! Van 2001 tot 2018 was ik namens de ChristenUnie gemeenteraadslid en fractievoorzitter in Capelle aan den IJssel. Daarna was ik tot 2022 wethouder van armoedebestrijding, schuldenaanpak en informele zorg in Rotterdam met als belangrijkste opdracht de armoede te bestrijden. Managementervaring heb ik opgedaan bij de directie Veiligheid van de gemeente Rotterdam en de GGD Rotterdam-Rijnmond.

Belangrijkste vraagstukken aanpakken

"Tijdens mijn termijn wil ik echt contact maken met de inwoners en de ondernemers van Bodegraven-Reeuwijk. En samen met college en gemeenteraad de belangrijkste vraagstukken oppakken zoals onder andere het terugdringen van de gemeentelijke schulden. Ik wil dichtbij de mensen zijn en luisteren naar de inwoners en doorpakken waar het nodig is”.

Michiel Grauss is op 16 januari gestart als burgemeester in Bodegraven-Reeuwijk. Wilt u hem succes wensen of heeft u een tip? Laat een reactie achter op de LinkedIn pagina van het ministerie van BZK