Tweede bijeenkomst Roadtour bestuurlijke integriteit 2021

Op maandag 15 november vindt de tweede digitale bijeenkomst van de 'Roadtour bestuurlijke integriteit 2021' plaats tussen 15:00 en 16:30 uur.

Het functioneren van het openbaar bestuur en het handelen van individuele politieke ambtsdragers staat steeds meer in het middelpunt van de belangstelling. Het is hierdoor steeds belangrijker geworden om ons moreel kompas scherp te houden en zo bij te dragen aan het vertrouwen van de burgers in de overheid. Tijdens deze digitale bijeenkomst bespreken we verschillende facetten van bestuurlijke integriteit, zoals: hoe ga je om met integriteitsdilemma's?

Daarnaast blikken we vooruit op de komende gemeenteraadsverkiezingen en bespreken we in dat kader aankomende wetgeving die de lokale bestuurlijke integriteit moet bevorderen.

Aanmelden kan tot en met 11 november.