Nieuwe reeks 'Omgaan met intimidatie en bedreigingen voor bestuurders'

In 2019 start er een nieuwe reeks van de training ‘Omgaan met intimidatie en bedreigingen voor bestuurders’. Na een groot succes onder burgemeesters, staat de training vanaf dit jaar ook open voor wethouders.

Burgemeester als crimefighter

Als (lokale) bestuurder kunt u helaas worden geconfronteerd met diverse vormen van intimidatie, beïnvloeding en bedreiging. Met fysieke en/of stresssymptomen – mogelijk ook voor uw omgeving - tot gevolg. Zo’n situatie komt vaak onverwacht. Wat te doen? Deze training bereidt u hierop voor. Als onderdeel van het thema ‘Weerbaar Bestuur’ is de training ‘Omgaan met intimidatie en bedreigingen voor bestuurders’ ontwikkeld door het Opleidingsinstituut DJi, in opdracht van het ministerie van BZK.

Inmiddels hebben al 120 burgemeesters deelgenomen. Vanwege dit grote succes en relevantie voor wethouders is de doelgroep van de training nu uitgebreid.

Zie voor meer informatie de folder, onderaan deze pagina. Neem voor de locatie en aanmelding contact op met het Opleidingsinstituut via: 088-07 27 150 of per e-mail servicepunt@dji.minjus.nl

Trainingsdata voor 1e helft 2019:

21 januari

4 februari

12 februari

18 februari

11 maart

19 maart

28 maart

9 april

18 april

7 mei

14 mei

23 mei

6 juni

11 juni

18 juni

25 juni