Nieuwe burgemeestersbenoemingen

Er zijn nieuwe burgemeestersbenoemingen.

Marcel Delhez

Nieuwe burgemeester in Veldhoven
De heer M.J.A. (Marcel) Delhez MSc is benoemd tot burgemeester van de gemeente Veldhoven. De benoeming gaat in op 27 november 2018. De heer Delhez (51 jaar) is lid van de VVD. Hij is momenteel burgemeester van de gemeente Noord-Beveland. Nu is mevrouw A.M. Demmers-van der Geest (D66) waarnemend burgemeester van de gemeente Veldhoven.

Ruud van Bennekom

Nieuwe burgemeester in Bunnik
De heer R. van Bennekom (Ruud) is benoemd tot burgemeester van de gemeente Bunnik. De benoeming gaat in op 15 november 2018. De heer Van Bennekom (58 jaar) is lid van de PvdA. Hij is op dit moment directeur van het Nederlands Genootschap van Burgemeesters. Nu is de heer Roland van Schelven (D66) waarnemend burgemeester van Bunnik.

Roland van Kessel

Nieuwe burgemeester in Cranendonck
De heer F.A.P. van Kessel (Roland) is benoemd tot burgemeester van de gemeente Cranendonck. De benoeming gaat in op 20 november 2018. De heer Van Kessel (48 jaar) is lid van de VVD. Hij is op dit moment wethouder van de gemeente Peel en Maas. Nu is de heer mr. H.C.R.M. baron de Wijkerslooth de Weerdesteijn (VVD) waarnemend burgemeester van de gemeente Cranendonck. 

Bouman

Nieuwe burgemeester in Noordoostpolder
De heer H.K. Bouman (Harald) is benoemd tot burgemeester van de gemeente Noordoostpolder. De benoeming gaat in op 10 december 2018. De heer Bouman (47 jaar) is lid van Gemeentebelangen Eemsmond. Hij is wethouder in de gemeente Eemsmond. De heer mr. ir. ing. H.L. Tiesinga (CDA) is op dit moment waarnemend burgemeester van de gemeente Noordoostpolder.  

van Zuijlen

Nieuwe burgemeester in Enkhuizen
De heer E.A. van Zuijlen (Eduard) is benoemd tot burgemeester van de gemeente Enkhuizen. De benoeming gaat in op 29 november 2018. De heer Van Zuijlen is 56 jaar en geen lid van een politieke partij. Hij is voormalig burgemeester van de gemeente Menterwolde en voormalig waarnemend burgermeester van de gemeente Franekeradeel. Op dit moment is mevrouw A. van Vliet-Kuiper (D66) waarnemend burgemeester van de gemeente Enkhuizen.