Bijeenkomsten onder de noemer ‘Klaar voor vier jaar!’

Met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 organiseert Raadslid.nu een reeks van bijeenkomsten door heel Nederland voor (kandidaat) raadsleden. Via workshops, lezingen en inspiratiesessies kunnen raadsleden zich voorbereiden op hun toekomstige rol in de gemeenteraad en leren zij hoe zij het verschil kunnen maken als raadslid. De eerste bijeenkomst vond plaats op 4 november in Apeldoorn.

Klaar voor vier jaar bijeenkomst

Beeld: Raadslid.nu

Onder de noemer ‘Klaar voor vier jaar’ vinden eerst 5 Raad op Zaterdag-bijeenkomsten plaats in november en december van dit jaar.  Daarna gaat de ‘Klaar voor vier jaar on tour’-reeks van start, bestaande uit 10 bijeenkomsten door heel  Nederland. Het slotstuk is het landelijk raadsledencongres op 20 januari 2018 in Den Bosch.

Meer informatie en aanmelden

Deelname aan Raad op Zaterdag-bijeenkomsten is gratis. Meer informatie vindt u op de website van Raadslid.nu.