Special 'Kabinet aan zet' van Publiek Denken

Publiek Denken bracht het special 'Kabinet aan zet' uit, de eerste editie van een reeks speciale E-Zines over de kabinetsplannen. Publiek Denken is een onafhankelijk magazine voor en over publieke zaken en overheidsmanagers. Gedurende vier jaar houdt het magazine de plannen tegen het licht, plaatst ze waar nodig kanttekeningen en stelt ze zo mogelijk andere oplossingen voor.

Special Publiek Denken 'Kabinet aan zet'

Kabinet aan zet: tips voor de toekomst

Beeld: Publiek Denken

In het E-Zine 'Kabinet aan zet' staat Publiek Denken stil bij het nieuwe regeerakkoord: wat moeten belangrijke speerpunten zijn, welke beleidsopties heeft het kabinet en welke gevolgen voorzien we voor wie? Thema’s die onder andere aan bod komen, zijn Toekomstbestendig bestuur, Steden en regio’s, Arbeidsmarkt, Pensioenen en het Belastingstelsel.